Kadın Blogu

Siyah Saç Beyaz Ten Uyumu ve Modeller 2022

30.01.2022
2.443
Siyah Saç Beyaz Ten Uyumu ve Modeller 2022

Siyah saç beyaz ten uyumu nedir? Nasıl olmalıdır? Kadın modasının tamamlayıcı unsurlarından bir tanesi olması nedeniyle saçlar son derece önemlidir. Bu anlamda kıyafetleriyle ve ten rengiyle uyumlu bir saç modeline sahip olmak isteyen kadınların sayısı da bir hayli fazladır. Konu ile alakalı olarak her kadının hem modaya hem de kendi zevkine uygun bir saç modeline sahip olması mümkündür. Bunun için bazı püf noktaları bilmesinde fayda vardır.

Ten Rengine Göre Hangi Saç Rengi Uygundur?

Kadınların saç rengi ve modeli seçimi yaparken bazı hususlara dikkat etmesi gerekmektedir. Örneğin; daha açık tenli cilt renklerine sahip olan kadınlar beyaz tenlilere yakışan saç renkleri konusunda araştırmalar yapmaktadır. Ayrıca siyah saç beyaz ten uyumu konusunda bir harmoni yakalamaya çalıştıkları görülmektedir. Genel olarak beyaz tenli kadınların uygulayabileceği saç modelleri bellidir. Bunlar arasından seçim yapılarak denenebilir. Üstelik kuaförlerde yapılacak küçük eklemeler ile birlikte saça daha ışıltılı bir hava da katılabilmektedir.

beyaz ten siyah saç

Beyaz tene yakışan saç renkleri seçenekleri de bir hayli fazladır. Bu noktada kadınlar sadece siyah renge odaklanmamalıdır. Kahverengi ve tonlarının yanında kızıl renkler de kadınlar arasında tercih edilebilir. Ayrıca her kadının gizli hayali olan sarı saçlara da sahip olunabilir. Bu bağlamda kadın modasının değişime uğradığı da unutulmamalıdır. Özellikle ten renginin açıklığından dolayı kadınların saçlarında yapacağı renk değişimlerinin dışarıdan daha bariz olarak görülebileceği bilinmelidir.

Bu yazımızı da okuyabilirsiniz:  Turkuazla Uyumlu Renkler

Siyah Saç Kime Yakışır?

Aslında olaya temelden bakarsanız her kadının bütün saç renklerini taşıyabileceğini görürsünüz. Zevklerin burada devreye girdiğini belirtebiliriz. Ancak yine de siyah saç kime yakışır tarzında sorular da ortaya çıkabilmektedir. Genel olarak saçlar ten rengiyle uyumlu olmalıdır. Bu nedenle siyah saçın uyum gösterebileceği ten rengine sahipseniz bunu kullanabilirsiniz. Bu arada saç modelinizi yaptırırken kıyafetlerinizle uyumlu olmasına da özen göstermelisiniz. Tarzınıza, giyim şeklinize vs. uymayan bir saç modeli yaptırmanız mutsuz olmanızı sağlayabilir. Bu bakımdan siyah saç konusunda endişe yaşamanıza gerek yoktur. Çünkü ilgili saç modeli birçok tarza uygundur. Bu da kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Bu yazımızı da okuyabilirsiniz:  Bomber Ceket Kombinleri

Beyaz Ten Siyah Saç Doğru Bir Tercih Mi?

Aslına bakılacak olursa Türkiye’de birçok kadında beyaz ten siyah saç modeli görülebilmektedir. Bu da beyaz vücut rengine sahip kadınların siyah saç modelini kendilerine yakıştırdıklarını göstermektedir. Bununla birlikte saça küçük eklemeler de yapılmaktadır. Kalıcı fön, röfle, perma gibi işlemler de uygulanabilmektedir. Burada tamamıyla kadınların tercihine göre hareket edilmektedir. Doğru bir tercih olup olmadığı hususu ise kadınların zevkleriyle alakalı bir durumdur. Bu kadar sık tercih edildiğine göre beyaz ten siyah saç konusunda genel bir beğeninin olduğu düşünülebilir.

Son olarak kadınların saç rengi ve modeli tercihi yaparken ten renklerini, kıyafet kombinlerini ve kullanım kolaylığını düşünmeleri lazım gelmektedir. Bu sayede sahip olacakları saç modelini uzun yıllar sorunsuz şekilde kullanabileceklerdir.

Foto Galeri:  Beyaz Tene Siyah Saç Uyumu

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tüm Hakları Saklıdır. Kadın Blogu Kombinler