Kadın Blogu

Kalın Kaş Modelleri 2021-2022

20.01.2022
1.481
Kalın Kaş Modelleri 2021-2022

Eskiden ne kadar ince kaşlı olunursa o kadar seksi göründüğü düşünülürdü. Şimdilerde ise bakışları keskinleştirmek için Kalın Kaş Modelleri tercih edilmekte. Daha çok doğal kaş şekillerine, alınmamış kaş modellerine ve kaş almadan düzeltme işlemlerine moda yönelmiş durumda.. Sizler için 2022 kaş modellerini ve bazı fikirleri inceledik. Gelin beraber bakalım.

İlginizi Çekebilecek Yazımız: Kayık Yaka Elbiseye Saç Modelleri Nelerdir?

Kaşları düzeltmek

Kaşları düzeltmek

 Kalın Kaş Hangi Yüz Tipine Gider?

Eğer uzun kaşlara sahipseniz ve şekillenmeye hazır kaşlarınız varsa şanslısınız. Hemen hemen her yüz tipine yakışan kalın kaşları kullanmanıın bazı hususları vardır.

Bu yazımızı da okuyabilirsiniz:  Toz Pembe Elbise Kombinleri

Kaşlarınızı yüz hatlarınıza göre orantılı olarak düzeltmelisiniz.

Kalın kaşlarda kaş jellerini kullanmak işe yarar. Kaş jellerini kullanırken ıslaklık bırakmayanları ve doğal gösteren markaları tercih etmelisiniz. Kaşlarınızı istediğiniz yöne taradıktan sonra eşit durmayan fazla kaş kıllarınızı kesebilirsiniz.

Kalın kaş modası

Kalın kaş modası

2022 Kaş Modelleri

doğru kaş şekli nasıl belirlenir, kalın kaşlara nasıl sahip olunur diye düşünenler için içi boşalmış kaşlarınızı microblading kaş modelleri sayesinde dolgun gösterebilirsiniz. Boşalan kısımları ister bir güzellik merkezinde cihazlar sayesinde doldurun, isterseniz bazı markaların kaş kalemleri sayesinde gideceğiniz her ortamı ve makyajınıza uygun doldurma işlemi uygulayın.

düz kaş modelleri kimlere yakışır

düz kaş modelleri kimlere yakışır

Kalın kaşlarda bakışlarınıza daha çok vurgu yapıldığından göz makyajlarına önem vermelisiniz. Kaş şekilleri yüz simanızdan tutunda, mimiklerinizin ifadesine kadar sizi değiştirmekte. Bu yüzden fazla kalın kaş veya seyrek kalın kaş modellerinden hangisi size yakışıyorsa kendinize uygun kaşlar tasarlatın.

 kalın kaş hangi yüz tipine gider

kalın kaş hangi yüz tipine gider3

Doğal Kaş Modelleri

Moda trendlerinde doğal kaş modelleri ünlülerden tutun da tüm kadınların favori modelleri arasına girmiş durumda. Doğal kaş şekillerine yakın kaşlarınız varsa dağınık durmasını engelleyin, kaşlarınızın güzelliğini ortaya koymak sizin elinizde.

Bu yazımızı da okuyabilirsiniz:  Kalem Etek Altına Nasıl Ayakkabı Giyilir?
Doğal kaş modelleri

Doğal kaş modelleri

Kalın doğal kaşlarınıza çok fazla müdahale etmeyin, sonrasında baş etmesi güç olabilir. Bu yüzden iyi bir güzellik merkezinden yardım alabilirsiniz.

Kalın kaşlara nasıl sahip olunur

Kalın kaşlara nasıl sahip olunur

Küçük Dövme Modelleri 2021 Yeni Tarzlar

RESİM GALERİSİ : Kalın Kaş Modelleri 2021-2022

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tüm Hakları Saklıdır. Kadın Blogu Kombinler