Kadın Blogu

2020 İstanbul Sokak Modası Trendleri

28.05.2020
1.050
2020 İstanbul Sokak Modası Trendleri

Bu yıl İstanbul Sokak Modası trendlerinde neler var. Eğer stiliniz için biraz ilham arıyorsanız, moda haftalarından başka bir yere bakmayın!

Güçlü blazer ceketler, kadife pantolonlar, balıkçı yaka kazaklar ve cesur çizgileri ile İstanbul sokak modası, 2019 kışında da oldukça hareketli. Bu yıl, oldukça tutkulu bir şekilde geçecek. Bu nedenle; gardırobunuza daha fazla heyecan katmaya hazır mısınız?

İstanbul Sokak Modasında Neler Var?

İlkbahar yaz sokak modasının kalbi ülkemizde şüphesiz İstanbul’da atar. İster kadın, ister erkekler için sokak modası, çoğu moda tutkunları için açık hava podyumdur.

Bizde bu yazımızda İstanbul sokak stili hakkında detaylı bilgiler vereceğiz.

Vatka Detayları İle Güçlü Blazer Ceketler 

vatkalı ceket modelleri

90’lı yılların modası vatka detayları, 2020 sokak modasında da karşımıza çıkacak. Güçlü blazer’ler bu yıl da sokaklarda. Kalın vatkalar, bundan 20 yıl önce trend olma eğilimindeydi. Geçtiğimiz yıllarda dönem dönem moda olmakla birlikte, 2020 yılı boyunca etkisini sürdüreceğini göreceğiz.

Bu yazımızı da okuyabilirsiniz:  Toz Pembe Elbise Kombinleri

vatkalı ceket modelleri

Kendi stilinizi yaratmak için, vintage bir ceket seçtiğinizden emin olur. Gerekirse, erkek arkadaşınızdan blazer ceket de ödünç alabilirsiniz. Daha sonra bu parçaları; havuç pantolonlar ya da etek ve topuklu ayakkabı ile kombinleyebilirsiniz.

Çizgili Pantolonlar 

2020 sokak modası

2019 İstanbul sokak modasına baktığımızda, çizgili pantolonlar ile sık sık karşılaşıyoruz. Moda haftasında da bolca karşımıza çıkan bu pantolonlar; gündüzden geceye geçmek için de mükemmel bir seçim. Hem şık hem de sofistike bir görünüm için, bu sezon gardırobunuzda bu çizgili pantolonlara yer açtığınızdan emin olun.

2020 sokak modası

Çizgili pantolonlar, bacak boyu uzatma etkisine de sahip. Üzerinde koyu renkli parçalar ile tamamlarsanız, belinizi de daha ince gösterebilirsiniz. Altında yüksek topuklu stilettolar ile akşam, kalın topuklu bootie’ler ile de günlük kullanım için uygun bir seçim olacak.

Puantiyeler

kadife pantolon modelleri

Puantiye sevenler için güzel bir haberimiz var; çünkü bu sezon geri dönüyorlar! 2019 kış sezonunda, puantiyeler daha yükseklerde, daha parlak ve daha göz alıcılar. Bir elbisenin üst kısmında ya da jean pantolonun üzerinde tercih edeceğiniz kışlık bir üstte, puantiye detaylarını tercih edebilirsiniz. Bu noktalar; anında kıyafetinizin odak noktası haline gelecek.

Kadife Pantolonlar

kadife pantolon modelleri

Kadife, kışın vazgeçilmezidir. Bu kış, sokaklarda kadife pantolonların etkisini hissetmeye hazır olun. Kadife, lüks bir kumaştır ve günlük hayata uyarlaması zor olabilir.

Bu yazımızı da okuyabilirsiniz:  Gri Pantolon Kombinleri Bayan

 

Kadife pantolonların dokusunu, çarpıcı renkler ile deneyebilirsiniz. Görünümü kişiselleştirmek ve sıradan bir gündelik kombin için; üzerinde sade bir süveter ya da tişört tercih edebilirsiniz.

Karakteristik Takımlar 

Kadın takım elbise modelleri

Pantolon-ceket takımları, bu yıl erkek gardıroplarından çıkıyor. Bu yıl, New York ve Londra sokaklarından sonra; İstanbul sokaklarında da takım elbise giyen kadınlar görmeye hazır olun. Kullanımı şık ve bir o kadar da rahat. Sıradan bir siyah pantolon ceket kombini yerine, daha karakteristik ve daha cesur takımlar tercih edebilirsiniz.

Kadın takım elbise modelleri

Desenler, çizgiler ya da göze çarpan detaylar, bu karakteristik takım elbiselere çok yakışacak. 2019 sokak modasının bu trendini deneme isterseniz, pantolonu blazer ceket ile kombinlemeyi düşünebilirsiniz.

Kalın Çizgiler 

2020kış modası

İnce şeritli parçalar, bu sezon yerini kalın çizgilere bırakıyor. İnce ve minimal, bu yıl sokak tarzını terk ediyor. Onun yerine, kalın çizgiler kurtarıcı oluyor.

2020 kış modası

Yoğun renklere sahip kalın çizgilerden oluşan bu çizgili stiller oldukça şık ve cesur bir stil sağlıyor. Bir elbise, bluz, etek ya da pantolon tercih edecek olun; kalın çizgili parçaların neredeyse hepsi büyüleyici oluyor. Stilinizi tamamlamak için; çizgili metalik aksesuarlar eklemeyi düşünebilirsiniz.

Balon Kollar 

Balon kollu bluz

80’lerin modası balon kollar, 2020 sokak modasında da karşımıza çıkıyor. New York sokak modasından taşıp İstanbul sokaklarına kadar gelen bu balon kollar; büyük, cesur ve eşsiz bir görünüm yaratıyor. Geçtiğimiz sezonun kollarına benzer şekilde, bu yıl biraz daha yuvarlak bir stil ile dönüyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tüm Hakları Saklıdır. Kadın Blogu Kombinler